Nå er det alvor - Rustet for en usikker framtid?

2024-03-21 18:00 - 19:30

INVITASJON TIL MØTE PÅ STIKLESTAD NASJONALE KULTURSENTER TORSDAG 21. MARS KL. 18:00 – 19:30

Det er mørke skyer i horisonten. Kriser av mange slag som krig, stormaktrivalisering, klimaendringer og dataangrep preger nyhetsbildet. I fjor sommer la den såkalte Totalberedskapskommisjonen fram sin vurdering av Norges totale beredskap på alle viktige områder. Sivilforsvarets primæroppgave er å beskytte befolkningen i krig, men også å bistå lokalsamfunnet ved ulykker og katastrofer. I urolige tider er det mange som føler større usikkerhet enn før, og Verdal Rotaryklubb ønsker å fokusere på dette temaet på et klubbmøte med inviterte gjester.

Verdal Rotaryklubb inviterer derfor medlemmer av Rotaryklubbene i Levanger og Lionsklubbene i Inderøy og Verdal til et møte i Auditoriet på SNK torsdag 21. mars kl. 18:00 – 19:30. Møtet har fått samme tittel som utredningen fra Totalberedskapskommisjonen:

Ida Stuberg var som ordfører i Inderøy kommune, medlem av Totalberedskapskommisjonen. Kristian Nastad er sjef for Sivilforsvaret i Nord-Trøndelag. Det er gratis inngang, og det blir mulighet til å kjøpe kaffe og noe attåt hos SNK. Det er ingen påmelding til møtet, og vi håper at mange vil komme, både rotarymedlemmer, lionsmedlemmer og andre gjester VELKOMMEN!

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Verdal Hotell
Adresse: Jernbanegata 13
Postnummer: 7650
Sted: Verdal
Land: NO
Møtedag: Torsdag
Møtetid: 18:15
Møtespråk: no



Møtearkiv fra
før August 2022




Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

NYTT FRA DISTRIKTET

Loading RSS...