Reportasje i TA om Veteranlandslaget i Fotball

Anna-Lena har vært i Burnley for å dele ut høythengende utmerkelse. Veteranlandslaget i Fotball for krigsveteraner får TRF-støtte (prosjekt i Verdal Rotarys regi). Anna-Lena står i bresjen for dette.

 

Her er et urtdrag fra reportasjen som sto i trykk i Trønder-Avisa 17.11. 2022
Rotaryklubben har bidratt med støtte til de norske krigsveteranene. I november ble Anna-Lena invitert av det norske laget til å være med til Burnley i England for å feiring «Remembrance day» den 11. november, og for å se de norske veteranene spille fotball.
– Her fikk jeg se hva pengene går til. Det er ingen tvil om at vårt bidrag betyr mye, og jeg ble kjent med flere av krigsveteranenes historier, og kunne selv se hva landslaget betyr for dem, sier Løbakk.

– Vi var med på markeringen der «hele» England stopper opp i to minutter for å minnes de falne i verdenskrigene, sier hun.

Løbakk sier at hun ble veldig engasjert av følge de norske veteranene ute på banen.

– Det er helt utrolig å se samhold og gleden på banen, og også ellers på laget, sier hun.

Rørt

Det var en svært rørt Øivind Tangstad som mottok utmerkelsen Paul Harris Fellow (PHF), som er en æresbevisning opprettet av Rotary International, og som ble gitt til Tangstad fra Rotary distrikt 2275.

– Jeg ble satt ut og ganske taus. Det var veldig rørende. For meg er det en stor ære å være landslagssjef for veteraner, sier Tangstad.

– For meg var det en ære å få dele ut utmerkelsen PHF til lederen av landslaget, Øivind Tangstad, på vegne av distriktet. Han legger ned en stor innsats og jobb, som betyr mye for mange av veteranene, sier Løbakk.
 

20. november 2022

Reportasje i TA om Veteranlandslaget i Fotball

Anna Lena var i Burnley og delte ut Paul Harris Pris

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Verdal Hotell
Adresse: Jernbanegata 13
Postnummer: 7650
Sted: Verdal
Land: NO
Møtedag: Torsdag
Møtetid: 18:15
Møtespråk: no

Plasser innhold her

Møtearkivroterende lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

NYTT FRA DISTRIKTET

Loading RSS...